Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Το λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει την ανάγκη μηχανών κάνει έναν «έλεγχο σώματος» σε τακτική βάση;

καλής ποιότητας μηχάνημα κοπής CO2 λέιζερ για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας μηχάνημα κοπής CO2 λέιζερ για τις πωλήσεις
Το Recommedation είναι καλό. Η υποδοχή είναι επαγγελματική. Η κατάρτιση επίδειξης είναι επίσης πολύ μεγάλη. Επιθυμήστε πιό on-line να εκπαιδεύσει μετά από να πάρει τη μηχανή.

—— James

Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.

—— Elane

Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— John Lenson

Παρακαλώ αναπτύξτε περισσότερες συμπαθητικές μηχανές λέιζερ και με τις καλύτερες τιμές, έτσι μπορούμε να πωλήσουμε τις μηχανές σας σε περισσότερους πελάτες και να κερδίσουμε τις μεγαλύτερες αγορές. Σας ευχαριστούμε.

—— Sammel

Ευχαριστώ για τα καλά σας εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Άριστη κατάρτιση και τεχνολογική στήριξη που με βοηθάει πολύ.

—— Keline

Ευχαριστώ για την τέλεια Laser διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση. Με τη βοήθεια και τις οδηγίες σας, έχω κερδίσει περισσότερο το μερίδιο της αγοράς.

—— George

Καλή υποστήριξη. Τέλος πήρε ιδρυθεί και να λειτουργήσει. Τακτοποιημένο gizmo να μάθουν CNC laser

—— Abby

μέσω πολύ καλή επικοινωνία όλα τα προβλήματα λύνονται, ικανοποιημένος με την αγορά μου

—— Αλεξάνδρα

Καλή συσκευασία, η οποία ελήφθη το προϊόν καλά.

—— Lareina

Επαγγελματική, πολύ χρήσιμη, μεγάλη τιμή. Θα χρησιμοποιήσει πάλι για άλλα στοιχεία A++++++

—— Wanda

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Το λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει την ανάγκη μηχανών κάνει έναν «έλεγχο σώματος» σε τακτική βάση;

Το λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει την ανάγκη μηχανών κάνει έναν «έλεγχο σώματος» σε τακτική βάση;

 

Το λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει τη μηχανή ανήκει στα όργανα ακρίβειας υψηλής τεχνολογίας. Είναι το ίδιο με την κανονική επίσκεψή μας στο νοσοκομείο. Πρέπει επίσης να έχει μια εξέταση πλήρης-σωμάτων κάθε τόσο, ώστε να εξασφαλιστούν η χρήση της μηχανής και η επέκταση της ζωής, έτσι ο καθημερινός καθαρισμός συντήρησης γίνεται ουσιαστικός για τους χρήστες.

Κατόπιν, πώς να διατηρήσει cnc το λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει τη μηχανή;

 

Το λέιζερ etcher εκτίθεται στον αέρα που οφείλεται για πολύ καιρό στα χαρακτηριστικά του. Μετά από έναν μακροπρόθεσμο, είναι εύκολο να συσσωρευθεί η σκόνη στον πίνακα κυκλωμάτων. Εάν δεν καθαρίζεται εγκαίρως, το κύκλωμα μπορεί να βραχυκυκλωθεί. Ο τρόπος να καθαρίσει είναι να κλειθεί η δύναμη του ελεγκτή, να ανοιχτεί η κάλυψη της περίπτωσης, και να βγεί από τη θέση που ήταν η σκόνη μέσα. Πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή στη dustproof εργασία έξω από τα πλαίσια σε καθημερινή χρήση.

 

Το λέιζερ ινών που χαρακτηρίζει το κεφάλι αποτελείται κυρίως από έναν γραμμικό οδηγό και μια μηχανή. Δεδομένου ότι η ράγα οδηγών αντιμετωπίζει άμεσα το κομμάτι προς κατεργασία που υποβάλλεται σε επεξεργασία, τα συντρίμμια που παράγονται από το κομμάτι προς κατεργασία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας χαρακτηρισμού και η σκόνη στο επιτόπιο περιβάλλον είναι πιθανό να εμμείνουν στη ράγα οδηγών, και η ράγα οδηγών φοριέται εύκολα μετά από έναν μακροπρόθεσμο. Η μέθοδος που αποφεύγει είναι να καθαριστούν οι ράγες οδηγών με τη βενζίνη τακτικά, και να προστεθεί έπειτα ένα κατάλληλο ποσό λαδώνοντας πετρελαίου μετά από να ξεράνει. Αυτή η εργασία συστήνεται μιά φορά κάθε δύο εβδομάδες. Συγχρόνως, πρέπει να σημειωθεί ότι στο στάδιο του καθαρισμού και του ανεφοδιασμού σε καύσιμα, πρέπει να αποφευχθεί για να προσθέσει το πετρέλαιο στη ζώνη συγχρονισμού.

Τακτικά ελέγξτε την ένταση της ζώνης συγχρονισμού του X-$L*Y άξονα (μιά φορά κάθε τρεις μήνες). Κρατήστε το κεφάλι κυλίνδρων επικεφαλής του καθαρού χαρακτηρισμού, μην επιτρέψτε στη σκόνη, τις αρχειοθετήσεις σιδήρου, κ.λπ. για να εισαγάγετε τον κύλινδρο ή το μανίκι χαλκού. Προσθέστε το λαδώνοντας πετρέλαιο πριν τη χρήση κάθε μέρα. Η ένδυση βελόνων μπορεί να επισκευαστεί, να αφαιρέσει τη βελόνα με το βίδωμα του μανικιού βελόνων στο αριστερό και τη λήψη έξω του λαστιχένιου στολίσματος για να αφαιρέσει τη βελόνα και το επιστροφής ελατήριο τα απορρίματα πετρελαίου και σιδήρου δεν επιτρέπονται στο διακόπτη κτυπήματος ο συμπιεσμένος αέρας πρέπει να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές που εκτίθενται στις τεχνικές απαιτήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το τέλειο λέιζερ ινών λέιζερ χαρακτηρίζοντας τη μηχανή.

 

Χρόνος μπαρ : 2019-05-15 14:32:27 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Perfect Laser (Wuhan) Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Helen

Τηλ.:: 86-27-8679-1986

Φαξ: 86-27-8678-3982

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)